آموزش, دمنوش

نحوه صحیح دم کردن چای

چای محلی | نحوه دم کردن چای | چای بهاره | چای محلی

چای

چای تقریبا از 200 سال پیش و از زمان قاجار به محبوب ترین نوشیدنی میان ایرانیان تبدیل شده است.به همین دلیل همه ایرانیان با خوردن چای و چای خوب آشنا هستند اما شاید خیلی ها از نحوه صحیح دم کردن چای اطلاع نداشته باشند .

با ما همراه باشید تا با نکات طلایی دم آوری چای آشنا شوید!

 

نحوه صحیح دم کردن چای محلی

جهت تهیه چای محلی با کیفیت اینجا کلیک کنید

ارسال رایگان + ضمانت بازگشت وجه

 

نکات کلیدی دم کردن چای

از قوری چینی استفاده کنید!

جنس قوری با تاثیر بر زمان دم کشیدن چای مهم ترین عامل در عطر و طعم چای و استخراج آنتی اکسیدان های مفید چای است.

قوری چینی با بدنه نازکی که دارد زمان کمتری گرما را در خود نگه میدارد و با توجه به اینکه باعث تغییر عطر و طعم چای نمی شوند بهترین گزینه برای دم کردن چای سیاه محسوب می شوند.

همچنین برای داشتن یک چای عالی بهتر است یک قوری مخصوص چای سیاه داشته باشید و نیز برای شست و شوی آن از مایع ظرفشویی استفاده نکنید.

 

کیفیت آب از چیزی که فکر می کنید مهم تر است!

هرگز از آبی که یکبار جوشیده استفاده نکنید .

سعی کنید برای هربار دم کردن چای از آب تازه استفاده کنید این کار هم طعم چای دگرگون خواهد کرد و هم از تغلیط نیترات آب جلوگیری می کند تا شما یک چای خوش طعم و سالم داشته باشید.

 

چای را تازه بنوشید!

هربار چای تازه دم استفاده کنید و از دم کردن یکباره ی چای به میزان زیاد خوددرای کنید.

هرگز چای را بیشتر از 8 ساعت بعد از دم کشیدن که زمان آن بین 10 تا 15 دقیقه است ،نگه ندارید.

فراموش نکنید این زمان( 8 ساعت) فقط برای چایی است که مواد افزودنی بیش از اندازه ندارد و کاملا ارگانیک باشد و هر نوع چایی را نمی توان این مدت نگهداری کرد.

طبق نتایج مطالعات و نظرات متخصصان طب سنتی چای کهنه دم ترشح اسید معده را تحریک کرده و به دلیل ماهیت اسیدی در بروز زخم معده نقش دارد .

 

 

نکات کلی

اگر قوری را پیش از ریختن آب جوش با آب سرد آبکشی کنید، چای رنگ بهتری خواهد داد.

برای دم کردن چای سیاه بگذارید آب درون سماور کاملا به جوش آید سپس آن را روی چای ریخته و دقایقی برای دم کشیدن صبر کنید.

مهم ترین نکته تشخیص چای با کیفیت و تهیه چای طبیعی است.

چای های اسانس دار و عطرهایی که به چای های بی کیفیت اضافه میکنند عوارض بسیار زیادی برای سلامتی از جمله دندان و لثه ، اعصاب و … دارد.

 

 

دقت داشته باشید که در مصرف چای روزانه زیاده روی نکنید زیرا مصرف بیش از اندازه چای باعث ایجاد سرگیجه ، کمبود آهن و … خواهد شد. امیدواریم که از این مطلب نهایت بهره را برده باشید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

Summary
نحوه صحیح دم کردن چای | how to brew black tea
Article Name
نحوه صحیح دم کردن چای | how to brew black tea
Description
چای نام یک نوشیدنی معطر است که معمولاً با ریختن آب داغ یا در حال جوش بر روی برگ های به عمل آمده چای به دست می‌آید.
Author
Publisher Name
mycutebeans
Publisher Logo

مطالب مرتبط

یک فکر در مورد “نحوه صحیح دم کردن چای

  1. مهشید گفت:

    مرسی از اطلاعات خوبتون

  2. عاطفه گفت:

    عطر و طعم چاییتون خوب بود مرسی

  3. امیر گفت:

    یک بسته دیگه چای برام بفرستید خیلی خوب بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 11 =