آموزش, دمنوش

مضرات چای و نحوه تشخیص چای طبیعی از چای غیرطبیعی

چای بهاره لاهیچان | چای محلی

 چای ایرانی تنها چای است که در جهان بدون هیچ‌گونه سم و کود تولید می‌شود که البته این ویژگی‌ به دلیل شرایط اقلیمی حاکم بر مناطق شمالی چای‌خیز کشور است. چای ایرانی اصیل ، عطر کاذب ندارد و باید حداقل 20 دقیقه در قوری دم بکشد. در ادامه با ما همراه باشید تا با دانستن چند نکته چای اصل و طبیعی را از چای های مصنوعی و اسانس دار تشخیص دهید.

مضرات چای اسانس دار و تشخیص چای اصل و چای غیرطبیعی

جهت تهیه چای بهاره حاصل باغ های شمال با کیفیت بالا اینجا را کلیک کنید

ارسال رایگان به سراسر کشور + ضمانت بازگشت وجه

تشخیص چای طبیعی

1. چای طبیعی اگر به مدت زیادر در فنجان بماند رنگی در کف فنجان ته نشین نخواهد ماند. رنگ ته نشین شده رنگ افزودنی است.

2. چای دارای رنگ شیمیایی بعد از گذشت 10 دقیقه یک لایه چربی شکل در چای ریخته شده در استکان تشکیل می دهد.

3.چای طبیعی در حالت طبیعی رنگ نزدیک به قرمزی دارد. اگر به چای هیچ افزودنی اضافه نشود رنگ، بو و مزه خوبی داشته و بی‌ ضرر است.

4.چای خوب مزه‌ی گسی دارد. اغلب چای‌های تهیه ‌شده از برگ‌های بالایی گیاه چای، چای باکیفیتی هستند. چای‌هایی که از غنچه‌ها و برگ‌های بالایی چای به دست می‌آیند اسانس بیش‌تر و طعم بهتری دارند و چای خوب درجه ‌یک بشمار می‌آیند.

5. چای خوب چندان ریز نیست و خشکی و زبری آن در دست کاملا قابل لمس است. بهترین تست چای از طریق حس بویایی و چشایی است.

چای بهاره | چای اصیل ایرانی | چای محلی

خواص چای

هاضمه سالم و بهبود هضم غذا با مصرف چای سیاه

چای سیاه برای کاهش فشار خون

پلی فنال در چای سیاه به جوان سازی سلول های پوست کمک می کند.

 چای سیاه غنی از آنتی اکسیدان ها است که به کاهش ریزش کمک می کند.

چای سیاه حاوی اسید تانیک است که ورم بافت ھا را کاھش داده و جلوی خونریزی را می‌گیرد.

مصرف چای سیاه تولید هورمون استرس را کاهش می‌دهد و باعث عادی سازی آن می‌شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

Summary
Article Name
نحوه تشخیص چای طبیعی از چای غیرطبیعی
Description
چای ایرانی تنها چای است که در جهان بدون هیچ‌گونه سمی تولید می‌شود که البته این ویژگی‌ به دلیل شرایط اقلیمی حاکم بر مناطق شمالی چای‌خیز کشور است. چای ایرانی اصیل ، عطر کاذب ندارد و باید حداقل 20 دقیقه در قوری دم بکشد.
Author
Publisher Name
mycutebeans
Publisher Logo

مطالب مرتبط

یک فکر در مورد “مضرات چای و نحوه تشخیص چای طبیعی از چای غیرطبیعی

  1. حسین گفت:

    چای که سفارش داده بودم دیروز به دستم رسید ممنون از شما کیفیتش عالی بود

  2. حسن گفت:

    چه جالب. نمیدونستم چای طبیعی نباید رنگش ته نشین بشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − شش =