آموزش, دمنوش

گل گاوزبان | خواص و مضرات گل گاوزبان

گل گاو زبان

گل گاوزبان

گل گاوزبان ( نام علمی :ECHIUM ) در دامنه کوه های البرز می روید. دو نوع گل گاوزبان ایرانی (Echium) و اروپایی (Borage) وجود دارد که گل ها و خواص دارویی آن ها مقداری با هم متفاوت است.

ترکیبات گل گاوزبان

بیشترین خواص دمنوش گل گاوزبان مربوط به ماده ی نیترات دوپتاس می باشد که از تجزیه شیمیایی گیاه گل گاوزبان بدست می آید.گل گاوزبان سرشار از ویتامین های B , C , E , پتاسیم و آهن بوده و طبیعت آن گرم است. همچنین تمام قسمت های گل گاوزبان بجز ریشه آن قابل مصرف می باشد.

در ادامه به خواص فوق العاده و عوارض احتمالی دمنوش گل گاوزبان اشاره خواهیم کرد.

دمنوش گل گاوزبان

جهت خرید دمنوش گل گاوزبان اینجا را کلیک کنید

ارسال رایگان به سراسر کشور + ضمانت بازگشت وجه بی قید و شرط

خواص دمنوش گل گاوزبان

فواید و خواص درمانی بی شماری برای گل گاوزبان تشریح شده که برخی از مهم ترین آن ها عبارتند از:

. کاهش قند خون و مفید برای دیابت

. درمان کننده شوره سر

. نرم کننده پوست خشک و برطرف کردن خارش های پوستی

. ضد روماتیسم

. پیشگیری از سرطان

. درمان تنگی نفس و سرماخوردگی

. درمان وسواس

. ادرار آور ( از بین بردن عفونت های دستگاه ادراری )

. درمان جوش و آکنه به دلیل خواص ضدالتهابی دمنوش گل گاوزبان

کاهش تب

درمان بیماری های عصبی

دمنوش گل گاو زبان برای سرماخوردگی

گل گاوزبان در درمان سرفه‌های مزمن، وقفه‌های تنفسی و آسم‌های خفیف موثر است. در درمان سرفه‌های خشک می‌توان گیاه گل گاوزبان را با بابونه، سنبل‌الطیب، شقایق مخلوط نموده و دم کرده حاصل از این چند گیاه را همراه با عسل روزی 3 تا 2 بار بنوشید.

عوارض و مضرات دمنوش گل گاووزبان

به علت وجود آلکالوئیدها که ممکن است منجر به آسیب زدن به جنین ود، مصرف گل گاوزبان به زنان باردار توصیه نمی شود.

زیاده روی در مصرف دمنوش گل گاوزبان خطر ابتلا به سرطان کبد را افزایش می دهد.

افراد مبتلا به سنگ کلیه نباید از دمنوش گل گاوزبان استفاده ککنده زیرا ممکن است باعث تشدید درد آن ها شود.

گیاه گل گاوزبان

بهترین روش دم کردن گل گاو زبان

برای تهیه دمنوش گل گاوزبان، بهتر است گیاه را نسبت به تعداد افراد داخل قوری چینی ریخته سپس آب جوش را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بر روی حرارت غیر مستقیم و ملایم ۱۵ تا ۳۰ دقیقه همانند چای دم بکشد.
بهتر است پس از دم کشیدن، ده دقیقه برای سرو آن صبر کنید، زیرا در این صورت دمنوش شما لعاب بسته و خوش طعم تر می شود. این دمنوش را میتوان با عسل، خرما یا توت میل کرد.
توجه داشته باشید، مصرف این گیاه به‌تنهایی در افرادی که فشارخون بالا دارند، می‌تواند به‌شدت مخاطره انگیز باشد؛ بنابراین این افراد بایستی آن را همراه با لیموعمانی مصرف کنند.
مصرف آن به ‌عنوان نوشیدنی پس از شام توصیه می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید

Summary
گل گاوزبان | خواص و مضرات گل گاوزبان
Article Name
گل گاوزبان | خواص و مضرات گل گاوزبان
Description
گل گاوزبان ( نام علمی :ECHIUM ) در دامنه کوه های البرز می روید. دو نوع گل گاوزبان ایرانی (Echium) و اروپایی (Borage) وجود دارد که گل ها و خواص دارویی آن ها مقداری با هم متفاوت است.
Author
Publisher Name
mycutebeans
Publisher Logo

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − هفده =