آموزش, دمنوش

پروسه تولید چای سیاه در کارخانه

فرایند تولید چای

کارخانه چای 

میدونیم برای خیلی از شماها چالبه بدونید چای سیاهی که روزانه مصرف میکنید چطور تولید و فرآوری میشه پس ادامه این مطلب رو با دقت مطالعه کنید تا با پروسه تولید چای سیاه در کارخانه آشنا شوید.

چای سیاه

می‌توان گفت امروز مصرف چای یکی از عادت های جداناپذیر مردم ایران می باشد.چای نام یک نوشیدنی معطر است که معمولاً با ریختن آب داغ یا در حال جوش بر روی برگ‌های عمل آورده شده گیاه «کاملیا سیننسیس»، که گیاهی همیشه سبز است به دست می‌آید.

همه چیز درباره کیفیت چای محلی شمال

 

جهت تهیه چای اصیل ایرانی ( چای محلی گیلان) اینجا را کلیک کنید.

ارسال رایگان به تمامی نقاط کشور + ضمانت بازگشت وجه بی قید و شرط

 

فرایند فراوری چای شامل 5 مرحله می باشد تا برگ سبز چای به چای سیاه تبدیل شود.

 

1_ مرحله پلاس

در این مرحله در حدود ۱۲ الی ۲۴ ساعت برگ‌ها تحت باد سرد و گرم قرار گرفته و آب موجود در برگ‌ها تا ۲۰ درصد کاهش یافته و با پلاسیده شدن مانع از شکسته شدن آن‌ها طی مرحله بعدی یعنی مالش می‌شود.

2_مرحله مالش

منظور اصلی از مالش برگ چای ، متلاشی شدن سلول ها و لول کردن و پیچیدگی برگ هاست تا مواد محتوی آن بیرون بریزد.

در نتیجه مجاورت با اکسیژن هوا عمل تخمیرآغاز شده و ماده موجود در برگ چای بنام “دیاستاز” آزاد می گردد.

چای سیاه | چای محلی | چای بهاره

3_ مرحله اکسیداسیون

هدف از این مرحله جذب اکسیژن هوا می باشد که آخرین تغییرات و فعل انفعالات شیمیایی بعد از مالش محسوب می‌شود.

این عمل که قبلاً در اثر مالش آغاز شده و در این مرحله تکمیل می گردد.

4_ مرحله خشک کردن

در این مرحله، مراحل قبلی خاتمه داده شده و تغییرات ایجاد شده بر روی برگ چای تثبیت خواهد شد و کیفیت چای حفظ می شود.

5_ طبقه بندی چای

و در مرحله آخر چای های ریز و درشت را از هم تفکیک کرده و در بسته بندی های جداگانه و یا به صورت فَله ای به فروش می رسانند.

امیدواریم که این مطلب براتون مفید واقع بوده باشه و نهایت استفاده رو برده باشید.

 

تفاوت چای سرگل بهاره و ممتاز با دیگر چای ها 

 

چای در ویکی پدیا

Summary
پروسه تولید چای سیاه در کارخانه
Article Name
پروسه تولید چای سیاه در کارخانه
Description
می‌توان گفت امروز مصرف چای یکی از عادت های جداناپذیر مردم ایران می باشد.چای نام یک نوشیدنی معطر است که معمولاً با ریختن آب داغ یا در حال جوش بر روی برگ‌های عمل آورده شده گیاه «کاملیا سیننسیس»، که گیاهی همیشه سبز است به دست می‌آید.
Author
Publisher Name
mycutebeans
Publisher Logo

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + 12 =