آموزش, قهوه

نحوه صحیح نگهداری قهوه

نحوه صحیح نگهداری قهوه

همانطور که میدانید تقریبا تمام مواد غذایی اگر به مدت طولانی در هوای آزاد قرار بگیرند بر اثر رطوبت یا عوامل دیگر کیفیت خود را از دست می دهند و طعم و عطر قبل را نخواهند داشت. در ادامه قصد داریم شما را با چند نکته در مورد نحوه تصحیح نگهداری قهوه آشنا کنیم.

پودر قهوه

جهت تهیه انواع دان و پودر قهوه با کیفیت بالا اینجا را کلیک کنید

ارسال رایگان به کل کشور + ضمانت بازگشت وجه

نکات نگهداری قهوه

1_ نگهداری و تهیه دان قهوه معمولا بهتر از پودر قهوه است. بنابراین هنگام تهیه قهوه یا به سراغ دان رفته و خودتان آن را آسیاب کنید و یا قهوه ای تهیه کنید که ازقبل آسیاب شده باشد. البته دان قهوه نیز باید در ظرف در بسته نگهداری شود تا در اثر نور و رطوبت و گرما کیفیت خود را از دست ندهد.

2_توصیه می شود دانه ها در جای سرد و جایی که هوا در آن نفوذ نمیکند نگهداری شوند.

3_ بهتر است قهوه را به مقدار کم خریداری کنید تا بعد از دو سه هفته مجددا قهوه تازه تهیه کنید.

4_دانه‌های سبز قهوه را می‌توان آسان‌تر و طولانی‌تر از دانه‌های روست شده نگه داشت.

5_ دانه های رست شده قهوه را تا حداکثر یک ماه بعد ازرست مصرف کنید.

6_ از پیمانه های خیس یا مرطوب برای برداشتن دان یا پودر قهوه استفاده نکنید.

همانطور که ملاحضه کردید با رعایت چند نکته ساده میتوانید بهترین قهوه را تهیه و نگهداری کنید و دقت فرمایید که از فروشگاه های معتبر قهوه مطلوب خریداری فرمایید.

همراهان گرامی امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را برده باشید.

قهوه در ویکی پدیا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × یک =