آموزش, دمنوش

چای ترش و خواص چای ترش

دمنوش چای ترش

چای ترش

چای ترش یا چای قرمز (نام علمی : Hibiscus sabdariffa ) از طریق جوشاندن کاسبرگ گیاه جامائیکا بدست می آید. طعم ترش این چای باعث شده که با نام چای ترش شناخته شود.

ترکیبات چای ترش

چای ترش فاقد کافئین بوده و کم کالری می باشد. طبع چای قرمز سرد و خشک است. در اکثر نقاط دنیا چای ترش را به صورت نوشابه سرد نیز مصرف می کنند که طعم لذیذی هم دارد.

در ادامه این مطلب به خواص چای ترش برای سلامت بدن می پردازیم.

چای ترش

جهت تهیه و خرید چای ترش با بهترین کیفیت اینجا را کلیک کنید

ارسال رایگان به سراسر کشور + ضمانت بازگشت وجه

خواص چای ترش ( چای قرمز )

حفظ سیستم ایمنی

چای ترش غنی از ویتامین ث بوده که از سیستم ایمنی بدن در برابر ویروس های عفونی جلوگیری میکند.

کاهش وزن

چای ترش با افزایش متابولیسم بدن به لاغری کمک کرده و هم چنین جذب نشاسته و گلوکز را کاهش می دهد.

محافظ قلب

چای قرمز یا همان چای ترش کلسترول بالای خون را کاهش می دهد و از ابتلا به بیماری های قلبی جلوگیری میکند.

ضد سرطلان

چای ترش حاوی انتی اکسیدان قوی بنام پروبیوتیک اسید می باشد که باعث مرگ سلولی سلول های سرطانی می شود و خاصیت ضد تومور دارد.

کاهش درد های قاعدگی

گیاهان دارویی مانند گل گاوزبان و چای سبز در درمان دردهای قاعدگی موثر هستند و زنان برای تسکین دردهای قاعدگی می توانند از چای ترش نیز کمک بگیرند و درد های عضلانی را کاهش دهند.

جلوگیری از تشکیل سنگ

دمنوش چای ترش باعث بهبود عملکرد شکم و مثانه می شود و از تشکیل سنگ کلیه و مثانه جلوگیری میکند.

طرز تهیه دمنوش چای ترش

نحوه دم کردن چای ترش مانند دیگر چای ها بسیار ساده است و کافیست بعد از جوشیدن آب ، آبجوش را درون قوری بریزید و دو قاشق چای خوری از گل های خشک شده چای ترش را به آن اضافه کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه دم بکشد.

عوارض چای ترش

. زیاده روی مصرف دمنوش چای ترش باعث مسمومیت کبد می شود.

. مصرف زیاد چای قرمز باعث توهم زایی خواهد شد.

. به علت خاصیت چای ترش در کاهش فشار خون توصیه می شود افرادی که فشار خون پایینی دارند از چای ترش استفاده نکنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید

Summary
چای ترش و خواص و عوارض چای ترش | hibiscus tea
Article Name
چای ترش و خواص و عوارض چای ترش | hibiscus tea
Description
چای ترش یا چای قزمز (نام علمی : Hibiscus sabdariffa ) از طریق جوشاندن کاسبرگ گیاه جامائیکا بدست می آید. طعم ترش این چای باعث شده که با نام چای ترش شناخته شود.
Author
Publisher Name
mycutebeans
Publisher Logo

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − شش =